اغلب افراد به محض اینکه تصمیم به راه اندازی یک کسب و کار میگیرند، داشتن یک وبسایت حرفه ای، جزو اولین قدم هایی که است که مد نظر قرار میدهند. پلتفرم ها و شیوه های مختلفی برای طراحی سایت وجود دارد. جوملا، دروپال، ویکس و وردپرس جزو معرف ترین ها هستند در بین سیستم های مدیرت محتوا (CMS). در این مقاله میخواهیم به صورت اختصاصی به بررسی طراحی سایت با وردپرس بپردازیم.
وردپرس چیست؟
برای اینکه درک درستی از طراحی سایت با وردپرس داشته باشیم، نیاز داریم تا ابتدا بدانیم که وردپرس چیست. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که در سال 2003 برای خبرنگارانی توسعه داده شد که میخواستند بدون دانش برنامه نویسی و تنها با چند کلیک، وبلاگ خود را داشته باشند. اما امروزه بیش از 43 درصد وبسایت ها بر روی این پلتفرم ساخته شده اند که عدد شگفت انگیزی است.
بنابراین اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم، وردپرس به افرادی که دانشی از برنامه نویسی ندارند نیز این امکان را میدهد تا وبسایت خود را داشته باشند. البته باید بگوییم که اگر شما به یک وبسایت خاص و حرفه ای نیاز دارید، حتما باید شناخت کاملی از وردپرس و برنامه نویسی داشته باشید. در غیر این صورت یک سایت ابتدایی با ویژگی های محدود خواهید داشت. اما چرا بیش از 43 درصد از وبسایت ها بر روی وردپرس ساخته شده اند؟
مزایای طراحی سایت با وردپرس
- راه اندازی سریع:
برای بسیاری از افراد و صاحبین کسب و کار ها زمان بسیار مهم است. وردپرس این امکان را میدهد تا در کمتر از 2 روز، یک وبسایت کامل داشته باشید. در صورتی که اگر بخواهید همان وبسایت را از ابتدا برنامه نویسی کنید شاید بیش از یک ماه از شما زمان بگیرد.
- هزینه طراحی کمتر:
هزینه طراحی سایت با وردپرس به مراتب کمتر از طراحی سایت با برنامه نویسی است. هیچ تفاوتی در کیفیت وجود ندارد. تنها دلیل این است که وردپرس از قبل تمام نیاز های کاربران را سنجیده است و برای هر نیازی یک پلاگین طراحی کرده است که زمان کمتری از تیم طراح میگیرد و به همین نسبت، هزینه کمتری نیز میطلبد.
- هزینه نگهداری مقرون به صرفه:
شما در طول سال، فقط بابت تمدید هاست، دامنه و تغییرات احتمالی برای نگهداری سایتتان هزینه میکنید که این یک امتیاز بسیار بزرگ است. هزینه نگهداری سایت های وردپرسی شاید یکی دیگر از دلایل محبوبیت این پلتفرم باشد.
- سئو پذیری عالی:
میگن اگر آدم کشتی و میخواستی کسی پیداش نکنه بندازش صفحه دوم گوگل! اغلب کاربر ها نیاز خود را در صفحه اول گوگل جستجو میکنند. بنابراین سئو یکی از مهمترین کارهایی است که بعد از طراحی سایت باید انجام بدید. وردپرس محبوبیت بالایی نزد گوگل دارد و به کمک پلاگین هایی مثل، Yoast و Rankmath به راحتی میتونید سایتتون رو سئو کنید.
- طراحی ریسپانسیو
یکی دیگر از ویژگی های بسیار مهم طراحی سایت با وردپرس موضوع ریسپانسیو بودن سایت است. در واقع سایت شما به سادگی در نسخه های موبایل، تبلت و دسکتاپ کا ر میکند که همین موضوع کمک زیادی به سئوی شما خواهد کرد.
در طراحی سایت با وردپرس چه مواردی رو باید رعایت کرد؟
با توجه به توضیحات بالا، میتونیم نتیجه بگیریم که طراحی سایت با وردپرس یک انتخاب درست هست برای ورود به اقیانوس دیجیتال مارکتینگ. اما در ادامه نکات بسیار مهمی را خواهیم گفت که در طراحی سایت باید مد نظر قرار بدید.
- رعایت نکات امنیتی
استفاده از پلاگین های نال شده میتواند آسیب جدی به سایت شما بزند. توصیه میکنیم حتما از پلاگین های خود مخزن وردپرس استفاده کنید و یا اگر قصد خرید نسخه پریمیوم پلاگینها دارید حتما از نسخه اورجینال آنها استفاده کنید.
- سرعت لود وبسایت
یکی از موضوعاتی که در وردپرس بعضا مشکل ساز میشود، سرعت لود وبسایت است. وردپرس کد های اضافه ای تولید میکند که این امر باعث سنگین شدن وبسایت شما میشود. این اتفاق زمانی میتواند بدتر شود که تعداد پلاگین های نصب شده در وردپرس زیاد شود و یا شما در ساهت وبسایتتان از صفحه سازهایی مانند المنتور استفاده کرده باشید. اما وردپرس برای این موضوع هم چاره ای اندیشیده. حتما از طراح خود بخواهید با نصب پلاگینهای کش (Cache) مانند لایت اسپید کش، سایت شما را بهینه کند.
- عدم استفاده از قالب های متفرقه
عموما استفاده از قالب های خارج مخزن وردپرس توصیه نمیشود. اما چرا؟ این قالبها د راکثر موارد باعث سنگین شدن سایت شما میشوند و همچنین قابلیتهای ویرایش محدودی در اختیار شما میگذارند. در صورتی که در قالبهای مخرن وردپرس شما هیچ محدودیتی برای ادیت و ویرایش سایتتان ندارید.
- طراحی UI و UX حرفه ای
در طراحی سایت دو مساله بسیار کلیدی وجود دارد. ظاهر سایت (User Interface) و تجربه کاربری (User Experience) یا همان مسیر کاربر در وبسایت شما. صرفایک ظاهر جذاب نمیتواند منجر به افزایش فروش شما از طریق وبسایت شود. باید بدانید کاربر در وبسایت شما دقیقا چه هدفی را دنبال میکند و همه چیز را برای رساندن کاربر به هدفش طراحی کند. توصیه میکنیم از طراحی های پیچیده و سردرگم کننده پرهیز کنید.
مراحل طراحی سایت با وردپرس
- خرید هاست و دامنه
- نصب وردپرس بر روی هاست
- طراحی UI و UX براساس مخاطبان هدف
- نصب قالب
- نصب پلاگینهای ضروری مثل yoast، المنتور (درصورت نیاز)، wordfence، لایت اسپید کش و…
- تدوین استراتژی محتوایی و ساختار URL ها
هزینه طراحی سایت با وردپرس
قبل تر اشاره کردیم که هزینه طراحی سایت با وردپرس به مراتب کمتر از هزینه طراحی سایت برنامه نویسی شده میباشد. اما واقعا هزینه تمام شده یک سایت وردپرس چقدر است؟ در جواب به این سوال باید بگوییم که قیمت طراحی سایت وردپرسی به عوامل مختلفی بستگی دارد. شما در ابتدای پروژه یک هزینه بابت خرید هاست و دامنه پرداخت میکنید. سپس با توجه به ویژگی ها و فیچرهایی که نیاز دارید، اجرت طراح مشخص میشود. طراح باید هزینه پلاگینهای مورد نیاز را هم در دل قیمت ببیند. برای اینکه هزینه طراحی انواع سایت را به روز ببینید به صفحه طراحی سایت دیجی لایکرز مراجعه نمایید.
ما طراحی سایت نمیکنیم؛
ما در تیم معتقدیم که وبسایت ها کشتیهایی هستند که بیزینس شما را وارد اقیانوس دیجیتال مارکتینگ میکنند. اما این اقیانوس بسیار بی رحم است. ما برای شما فقط طراحی سایت نمیکنیم. بلکه یک کشتی مستحکم میسازیم تا در مقابل بالا و پایین های این اقیانوس مقاومت کند و شما را به اهدافتان برساند. برای دریافت مشاوره همین حالا با ما تماس بگیرید.
{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “Article”, “mainEntityOfPage”: { “@type”: “WebPage”, “@id”: “https://digilikers.com/web-design/wordpress-website-designing/” }, “headline”: “طراحی سایت با وردپرس؛ مزایا، مراحل و نکات کلیدی”, “description”: “با طراحی سایت وردپرس، بدون نیاز به دانش برنامهنویسی وارد دنیای آنلاین شوید! در این مقاله با مزایا، مراحل، هزینهها و نکات کلیدی طراحی سایت وردپرسی آشنا شوید و اولین قدم برای رشد کسبوکارتان را بردارید.”, “image”: “https://example.com/images/wordpress-design-cover.jpg”, “author”: { “@type”: “Organization”, “name”: “دیجی لایکرز”, “url”: “https://example.com”, “logo”: { “@type”: “ImageObject”, “url”: “https://example.com/images/logo.png” } }, “publisher”: { “@type”: “Organization”, “name”: “دیجی لایکرز”, “logo”: { “@type”: “ImageObject”, “url”: “https://example.com/images/logo.png” } }, “datePublished”: “2025-05-26”, “dateModified”: “2025-05-26”, “keywords”: [ “طراحی سایت با وردپرس”, “طراحی سایت وردپرسی”, “سایت شرکتی وردپرس”, “هزینه طراحی سایت وردپرس”, “مزایای وردپرس” ], “articleSection”: “وبلاگ”, “inLanguage”: “fa”, “contactPoint”: { “@type”: “ContactPoint”, “telephone”: “+989125245547”, “contactType”: “customer support”, “areaServed”: “IR”, “availableLanguage”: [“Persian”] } }